BEMUTATKOZÁS

Akár igaz az állítás, akár nem, hogy a „Pénz tartja mozgásban a világot”, az emberiség történelme során kevés dolog állt ennyire az érdeklődés középpontjában mint a pénz.

Ez az állítás mindennapjainkra is igaz, életünk elképzelhetetlen pénz használata, jelenléte nélkül.

Nem csak a pénz megszerzése, de megtartása is művészet - tartja a mondás!   

Habár a pénzügy reál tárgynak tekinthető, ennek ellenére a pénzpiacon nagy számban jelenlévő pénzintézetei ajánlatok, szolgáltatások közt  kiigazodni - legyen szó befektetésről, hitelezésről, vagy akár egy egyszerű számlavezetésről, - valódi művészet.

A Debrecenben működő Art of Money Pénzügyi Tanácsadó Iroda profilja független pénzügyi, üzletviteli tanácsadás, magánszemélyek, vállalkozások, könyvelő irodák részére.

Több mint negyed százados pénzintézeteknél szerzett szakmai tapasztalatommal igyekszem segítséget nyújtani azon partnereimnek, akik számára a banki ajánlatok útvesztőiben való eligazodás komoly kihívás,  legyen szó  számlavezetés, hitelezés, kiegészítő banki termékek, szolgáltatások  választása, használata.

Akik szeretnék megtakarításaikat jól kamatoztatni, jól menő vállalkozásukat egy rendezett pénzügyi háttérrel még eredményesebbé tenni.

Szeretnék sikeres munkakapcsolatot  kialakítani azon könyvelőkkel is, akiknek fontos, hogy ügyfeleik a legjobb számlavezetési konstrukciókban vezessék bankszámlájukat, olyan hitelkonstrukciót válasszanak, mely a legjobban felel meg pénzügyi terveiknek, akiknek egy hiteligény felmerülésekor erős pénzügyi támaszt adhatok egy banki tárgyaláson való személyes részvétellel, a hitelkérelem kitöltésével, szerződéskötés áttekintésével.

Független pénzügyi és üzletviteli tanácsadás
Személyes célom, hogy magas szintű, független  tanácsadói szolgáltatást nyújtsak partnereim részére sikeres pénzügyi döntéseik meghozatalában.

szechenyi 2020 támogatás kiemelt projekt keretében

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!